Looking For Anything Specific?

Ayvalık'ta Fırtına / Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler - Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi.

Ayvalık'ta Fırtına / Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler - Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi.. Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Ayvalık'ta sabaha karşı başlayan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkilerken rıhtıma bağlı balıkçı. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın.

Cunda adası'ndaki bir büfe devrildi, yaralanan büfe çalışanı hastaneye kaldırıldı. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın.

Ayvalık'ta şiddetli fırtına balıkçı teknelerini batırdı ...
Ayvalık'ta şiddetli fırtına balıkçı teknelerini batırdı ... from foto.haberler.com
Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve. Marmara ve kuzey ege'deki fırtına balıçkı tekenlerini vurdu. Balıkesir ayvalık'ta saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Balikesi̇r'in edremit körfezi'nde dün gece etkili olan fırtına ve sağanağın olumsuz etkileri, günün aydınlanmasıyla birlikte gözler önüne serildi. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin camlarında hasara neden oldu.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

İzmir ve balıkesir'de yaklaşık 30 tekne kullanılamaz hale geldi, evlerin camları kırıldı, direktler devrildi. Kuvvetli yağış hayatı felç etti. İlçe merkezinde bir cadde ve sokağın sular altında kaldığı ayvalık'ta, 45. Ayvalık ve altınova sahillerinde ilk belirlemelere göre 20 tekne battı. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin camlarında hasara neden oldu. Yaralanan personel, ayvalık devlet hastanesine kaldırıldı.ada'da devrilen bir ağacın elektrik tellerine zarar vermesi nedeniyle bir süre kesinti de yaşandı.öte yandan. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık 45 dakika etkili olan sağanak yağmur ve fırtınaya teslim oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Cunda adası'ndaki bir büfe devrildi, yaralanan büfe çalışanı hastaneye kaldırıldı. Balikesi̇r'in edremit körfezi'nde dün gece etkili olan fırtına ve sağanağın olumsuz etkileri, günün aydınlanmasıyla birlikte gözler önüne serildi. Ayvalık ve altınova sahillerinde ilk belirlemelere göre 20 tekne battı. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın.

Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ...
Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... from foto.sondakika.com
Balikesi̇r'in edremit körfezi'nde dün gece etkili olan fırtına ve sağanağın olumsuz etkileri, günün aydınlanmasıyla birlikte gözler önüne serildi. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir ayvalık'ta saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi.

Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi.

Yaralanan personel, ayvalık devlet hastanesine kaldırıldı.ada'da devrilen bir ağacın elektrik tellerine zarar vermesi nedeniyle bir süre kesinti de yaşandı.öte yandan. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin camlarında hasara neden oldu. Balikesi̇r'in edremit körfezi'nde dün gece etkili olan fırtına ve sağanağın olumsuz etkileri, günün aydınlanmasıyla birlikte gözler önüne serildi. Cunda adası'ndaki bir büfe devrildi, yaralanan büfe çalışanı hastaneye kaldırıldı. Ayvalık ve altınova sahillerinde ilk belirlemelere göre 20 tekne battı. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir ayvalık'ta saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Ayvalık ve altınova sahillerinde ilk belirlemelere göre 20 tekne battı. Kentimizde gözle görünür bir sıkıntımız yok. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin camlarında hasara neden oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Ayvalık'ta fırtına hayatı felç etti, onlarca tekne battı
Ayvalık'ta fırtına hayatı felç etti, onlarca tekne battı from www.patronlardunyasi.com
Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Cunda adası'ndaki bir büfe devrildi, yaralanan büfe çalışanı hastaneye kaldırıldı. İlçe merkezinde bir cadde ve sokağın sular altında kaldığı ayvalık'ta, 45. + balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı balıkçı ve gezi tekneleri battı, evlerde hasar oluştu. Kuvvetli yağış hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin. + balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Ayvalık 45 dakika etkili olan sağanak yağmur ve fırtınaya teslim oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp konteynerleri ve bazı elektrik direkleri devrildi. Kentimizde gözle görünür bir sıkıntımız yok.

Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın ayvalık fırtına. Cunda adası'ndaki bir büfe devrildi, yaralanan büfe çalışanı hastaneye kaldırıldı.

Posting Komentar

0 Komentar